Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Beykoz'da Yangın : Beykoz'da bir banka şubesinde yangın çıktı - Kundura fabrikasındaki yangın nedeniyle çıkan dumanlar boğaz'ın her noktasından görüldü.

Beykoz'da Yangın : Beykoz'da bir banka şubesinde yangın çıktı - Kundura fabrikasındaki yangın nedeniyle çıkan dumanlar boğaz'ın her noktasından görüldü.. Yangına beykoz, riva ve çavuşbaşı itfaiye grupları müdahale ederken söndürme helikopteri de havadan destek veriyor. Beykoz'da 3 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, çevrede oturan vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı. İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Anadolu kavağı girişinde bulunan askeri bölgedeki ormanlık alanda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.

Beykoz'da anadolu hisarı'nda ormanlık alanda yangın çıktı. İstanbul beykoz'da bir restoranda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Beykoz riva yolu üzerindeki bizim çiftlik mesire alanı içinde bulunan et lokantasının bacasında biriken yağın beykoz riva yolu üzerinde bulunan 2 katlı et mangal restoranın çatısında yangın çıktı. Tokatköy mahallesi sultanaziz caddesi'nde cemal nalcı'ya ait iki katlı ahşap binada, henüz bilinmeyen bir. İstanbul'un beykoz ilçesinde anadolu kavağı yolu üzerinde yer alan yuşa tepesinde çıkan yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Beykoz'da yangın! Villadan alevler yükseldi
Beykoz'da yangın! Villadan alevler yükseldi from beykozguncel.com
Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Beykoz'da tarihi kundura fabrikasında yangın çıktı. İstanbul beykoz'da bir restoranda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. En son beykozda yangın haber ve önemli beykozda yangın gelişmeleri. Beykoz riva yolu üzerindeki bizim çiftlik mesire alanı içinde bulunan et lokantasının bacasında biriken yağın beykoz riva yolu üzerinde bulunan 2 katlı et mangal restoranın çatısında yangın çıktı. Kundura fabrikasındaki yangın nedeniyle çıkan dumanlar boğaz'ın her noktasından görüldü. Anadolu kavağı girişinde bulunan askeri bölgedeki ormanlık alanda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi.

Son dakika habere göre, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. İstanbul beykoz yalıköy'de, eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Anadolu kavağı girişinde bulunan askeri bölgedeki ormanlık alanda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. İstanbul'un beykoz ilçesinde anadolu kavağı yolu üzerinde yer alan yuşa tepesinde çıkan yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İstanbul i̇tfaiyesi daire başkanı ali. Beykoz'da tarihi kundura fabrikasında yangın çıktı. Beykoz'da bir binanın çatısı alev alev yandı. İstanbul beykoz'da bir restoranda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın, ekiplerin yaklaşık 2 saat süren. Beykozlu futbolcu caner erkin aşkını çatıya yazdırdı. Çubuklu mahallesi boğaziçi caddesi üzerindeki 7 katlı iş merkezinin bodrum katında bulunan kazan dairesinde.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Beykoz'da bir iş merkezinin kazan dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangına beykoz, riva ve çavuşbaşı itfaiye grupları müdahale ederken söndürme helikopteri de havadan destek veriyor. Beykoz'da anadolu hisarı'nda ormanlık alanda yangın çıktı. Beykoz'da 65 yaş üstü hareketliliği.

Beykoz yangın! Son dakika Beykoz'da yangın var mı? - Haberler
Beykoz yangın! Son dakika Beykoz'da yangın var mı? - Haberler from foto.haberler.com
İstanbul beykoz'a bağlı yalıköy'deki eski kundura fabrikası alev alev yandı. Alınan bilgiye göre, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tadilat amacıyla. Tokatköy mahallesi sultanaziz caddesi'nde cemal nalcı'ya ait iki katlı ahşap binada, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İstanbul'un beykoz ilçesinde anadolu kavağı yolu üzerinde yer alan yuşa tepesinde çıkan yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İstanbul beykoz riva'da ormanlık alanda yangın çıktı. En son beykozda yangın haber ve önemli beykozda yangın gelişmeleri. Birçok dizi ve reklam filmine de ev sahipliği yapan fabrikada çıkan yangının dumanları birçok ilçeden görüldü. Beykoz'da cuma namazı kılınacak yerler belirlendi.

Anadolu kavağı girişinde bulunan askeri bölgedeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Son dakika habere göre, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Beykoz'da tarihi kundura fabrikasında yangın çıktı. Beykoz'da anadolu hisarı'nda ormanlık alanda yangın çıktı. İstanbul beykoz alibahadır mahallesi riva yolu üzerinde. İstanbul'un beykoz ilçesinde anadolu kavağı yolu üzerinde yer alan yuşa tepesinde çıkan yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Anadolu kavağı girişinde bulunan askeri bölgedeki ormanlık alanda yangın çıktı. Beykoz'da 3 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, çevrede oturan vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı. Açıklamada bugün saat 13.04'te beykoz tokatköy yuşa tepesi civarındaki ormanlık alanda yangın. En son beykozda yangın haber ve önemli beykozda yangın gelişmeleri. Beykoz'da yangın alarmı i̇stanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Ekiplerin söndürme çalışmaları devam ederken, yükselen dumanlar birçok ilçeden. Beykoz'da dizi ve filmlerin çekildiği eski kundura fabrikasında yangın çıktı.

Beykozda yangın ile ilgili 20 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Beykoz'da dizi ve filmlerin çekildiği eski kundura fabrikasında yangın çıktı. Beykoz tokatköy'deki çamlık alanda öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tadilat amacıyla. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi.

Beykoz'da yangın! Villadan alevler yükseldi
Beykoz'da yangın! Villadan alevler yükseldi from beykozguncel.com
İtfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. İş yerinde hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Anadolu kavağı girişinde bulunan askeri bölgedeki ormanlık alanda yangın çıktı. Beykoz tokatköy'deki çamlık alanda öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Tokatköy mahallesi sultanaziz caddesi'nde cemal nalcı'ya ait iki katlı ahşap binada, henüz bilinmeyen bir. Beykoz'da dizi ve filmlerin çekildiği eski kundura fabrikasında yangın çıktı. İstanbul beykoz'da bir restoranda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı.

Beykoz'da bir binanın çatısı alev alev yandı. İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Beykoz tokatköy'deki çamlık alanda öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Beykozda yangın haberleri bu sayfada. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Beykoz belediye başkanı yücel çelikbilek, film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasındaki yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. Son dakika habere göre, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Beykoz'da 65 yaş üstü hareketliliği. İstanbul beykoz riva'da ormanlık alanda yangın çıktı. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerimizin çalışmaları sonucu yangın söndürüldü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi.